miércoles, 27 de mayo de 2009

Sortida al Naturpark

El dissabte 23 de maig varem anar al Naturpark a Cerdenyola del vallés. El natupark es un parc d'esports d'aventura als arbres, amb la natura.

Erem concretament Sergi, Laura, Adrià, Héctor, Guillermo, Meritxell, Quim, Sara, Pablo, Alejandro, Francesc (nou friend), Claudia, Carlos González, Federico (nou friend) Aïna i Borja.
Varem anar amb rodalies renfe i un bus de Cerdanyola del vallés, varem trigar uns 40 minuts.


Un cop allí vam fer el circuït de prova; es tractava de que ens ensenyaven com anava tot. El circuït consisteix en proves d'equilibri i tirolines als arbres, és a dir molt divertit.



Un cop fent el circuït ens adonavem de com s'havia de fer tot... pero a alguns els hi féia por l'alçada on erem situats a 1'5 m sobre terra o sigui que el circuït verd (el segon més fluix) el varem fer: Federico, Francesc, Guillermo, Quim, Hector, Sergi i Borja. S'ha d'afegir que Guillermo li va costar molt i el van tenir que rescatar dos cops. Els nivells que hi havien eren el verd, blau, vermell, taronja i negre, que les diferències varien amb l'alçada i les proves d'equilibri, es com les pistes d'esquí.


en resum ens ho vam pasar molt bé i ens varem riure molt.

Borja

No hay comentarios:

Publicar un comentario